oblasti využití
Dnes se Emu olej používá u celé řady onemocnění a přidává se do stovek všech možných druhů přípravků pro osobní péči zákazníků.Používá se v kosmetice ,v prostředcích používaných pro ošetřování kůže, u mastí proti spáleninám, ve směsích proti artritickým bolestem,v parfémech,ve výrobcích pro ošetřování slunečních spálenin,v balzámech atd.atd. Používání oleje Emu jako přísady je velmi vyhledávané právě pro jeho přirozené protizánětlivé,zvlhčovací a terapeutické vlastnosti .
Olej Emu se běžně používá v těchto oblastech :
- Kosmetice
- Jako masážní prostředek
- V oblasti farmacie a péče o zdraví
- V terapeutických prostředcích
- U spálenin
- U pohmožděnin,vykloubenin a proti svalové bolesti způsobené pády
- Při svalových problémech, které se vztahují ke sportu a atletice
- Ve veterinární medicíně

